Ca. 3 gange om året starter vi nye hold for begyndere, næste gang er søndag den 8. april 2018 kl. 8:45 ved Furesøbad
 
Vi starter helt fra bunden med to forskellige 10 ugers forløb, hvor man af erfarne uddannede trænere bliver hjulpet godt i gang med henholdsvis at løbe eller gå powerwalk. 
 
Løbe-begynderhold 
Man skal være skadesfri og kunne gå en længere tur uden at blive forpustet for at kunne deltage i dette forløb. Ellers anbefaler vi, at man begynder på vores powerwalk-begynderhold i stedet. Når man er blevet habil til Powerwalk kan man snakke med træneren om, hvornår man eventuelt er klar til at starte på et begynder løbehold. 
 
På løbe-begynderholdet træner vi tirsdag og torsdag kl. 17.15 og søndag kl. 8.45. Mødestedet er alle dagene ved Furesøbad. 
 
Trænere: Tine, Anja, Heidi, Lars, Dorthe og Henriette. Hent programmmet som PDF
 
Powerwalk-begynderhold 
Dette hold er med begrænset antal deltagere, så der er tid til grundig instruktion og individuel vejledning om, hvordan man kommer godt i gang med powerwalk. Vi tilbyder træning om søndagen kl. 8.45-9.30, hvor vi vil have fokus på teknik og tempo. Holdet får anvisninger på, hvordan de børe supplere med træning selv 2 x pr. uge foruden søndagstræningen. Hvis du følger vores program og træner tre ugentlige powerwalks af cirka 40 minutters varighed, vil du kunne se og mærke en klar forskel på din krop efter otte-ti uger
 

Der er plads til 20 deltagere på holdet. Trænere på holdet er Marianne og Henrik.

  
Man skal melde sig ind i løbeklubben for at deltage i forløbene, men man er meget velkommen til at komme og være med et par gange for at prøve det af. Opret en profil, meld dig ind i løbeklubben under menuen MEDLEMSKAB, det koster 300 kr. om året for voksne og betalingen dækker frem til 1. april 2019, hvorefter det automatisk bliver trukket en gang om året.
 
Tilmeld dig til sidst til hhv. løbe-begynderholdet (BEG2), det koster 200 kr. eller powerwalk-begynderholdet (POW2), som koster 100 kr.
 
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul